Grattis Norrkust Caravan - Gasellvinnare i Norrbotten 2017

norrcust-caravan-pataket.jpg

Marko och Anssi Korkala startade sin företagarbana 2008 med att köpa in billiga husvagnar, reparera upp dem och sälja dem vidare. Sena kvällar, hårt arbete, ett driv och en målsättning som de tackar idrotten för, har verkligen lönat sig och nu säljer de nya husvagnar och husbilar till kunder i hela Norrland. Företaget omsätter idag drygt 70 miljoner och har mellan 2013-2016 ökat omsättningen 852 %, vilket gör dem till Gasellvinnare i Norrbotten.

Norrkust Caravan finns i en av få inomhushallar i Norrland. Med en yta på 3500 kvm kan kunderna ta del av nya modeller på husbilar och husvagnar i en ljus och varm miljö även under vintern. Norrkust Caravan är idag återförsäljare för 5-6 olika fabrikat. Kunderna kommer från hela Norrland, men de ser även den finska marknaden som mycket intressant. De pratar även finska på företaget och närmaste återförsäljare med motsvarande märken finns i Helsingfors. Lokalerna rymmer förutom utställningshall även en fin butik och en verkstad.

Bröderna Marko och Anssi driver bolaget tillsammans med sin far Kari. Ett flertal familjemedlemmar arbetar i företaget, som idag har 13 anställda. Vår framgång bygger på vår strävan att vara bäst på det vi gör och alltid med kunden i fokus, säger Marko Korkala.

Tillsammans med ett antal trogna kunder har de startat en kundklubb för att föra in en ny dimension och förmåner för sina kunder. Första kundklubbsdagen blir den 21 okt i Kalix.

En spännande resa fortsätter för bröderna Marko och Anssi, som tänker fortsätta och växa och överträffa sina kunders förväntningar. De känner sig stolta och hedrade över utnämningen till Årets Gasell i Norrbotten och vill lyfta fram sin fantastiska personal som en stark del i resultatet och sina fantastiska kunder, som ger energi och visar förtroende.

Här kan du läsa artiklar om Norrkust Caravans pris Årets Gasell i Norrbotten 

https://www.di.se/nyheter/husvagnar-blev-familjeaffar-for-broderna/