MODUL uppmärksammas som framgångsrikt entreprenörsföretag

modul-di-kalixlive-web.jpg

Det Kalix-baserade företaget MODUL startade 1997 och har idag ca 40 anställda. De utvecklar och tillverkar produkter av främst tunnplåt – allt ifrån små rörklämmor till färdiga golvvärmeskåp. Produkterna används inom byggindustrin, vvs, elektronik- och möbelbranchen.

Bolaget har av Dagens Industri utsetts till Gasellföretag ett flertal gånger och har valts till Årets Företag i Norrbotten år 2016. Så här motiverade juryn sitt val:

"Årets Företagare i Norrbotten år 2016 sätter kunden i fokus och påvisar hög innovationsgrad. Med sitt sinne för små detaljer och kundens behov har företaget blivit bäst på lego. Företaget har idag en stabil plats på marknaden och är en god ambassadör för sin hemort. Genom uthållighet och fokus på tillväxt har man växt ur badrummet."

Nu i november 2017 uppmärksammar Dagens Industri företaget med ett tvåsidigt reportage om MODUL i Entreprenörs-delen av papperstidningen.

Vi är oerhört stolta över att uppmärksammas i Dagens Industri. Det är alltid lika roligt att få berätta vår historia. Sedan starten har vi satt ett högt värde på långsiktiga relationer och vi har förmånen att arbeta med kunder som sporrat oss att utveckla våra processer. Idag har vi en modern anläggning med förutsättningar att växa och vi har möjlighet att utöka vår produktion tillsammans med våra nuvarande kunder såväl som att skapa nya samarbeten.
I skrivande stund befinner vi oss på Elmia Subcontractor i Jönköping där vi träffat många spännande företag, säger Jan-Olov Daniels, VD för MODUL.

Kul för Kalix, bra för Kalix Näringsdriv och grattis MODUL

Se även filmen om Jan-Olov och Kenneth, företagets två grundare.