Platschef till vår verksamhet i Kiruna

Vi söker nu en säljande Platschef till vår verksamhet i Kiruna. Vi söker dig som har en industriteknisk bakgrund och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har en för tjänsten relevant utbildning eller erfarenhet. Erfarenhet att göra affärer med kunder inom basindustrin. Du har även erfarenhet med personalansvar.

Som person har du ett affärsdriv och vilja att skapa tillväxt. Du är en lagspelare som kan bidra till ett gott arbetsklimat. Att utveckla och coacha dina medarbetare är en självklarhet för dig, liksom ordning och reda för att skapa en säker och väl fungerande arbetsplats.

I rollen som Platschef är du en del av företagets ansikte utåt mot våra kunder och leverantörer, du leder och utvecklar personalen och samordnar verksamheten. Offert och kalkylarbeten, och uppföljning är något som sker i det dagliga arbetet.

Du ingår i även företagets ledningsgrupp tillsammans andra ledare i bolaget. Du ser det som en självklarhet att vara kommunikativ till så väl kunder som kollegor i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänstgöringsgraden är 100%.

Ansökan

Vi arbetar för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande.

Ansökan skickas till info@novaindustri.se, märk ansökan med ”Platschef Kiruna”.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kan du kontakta Hans Andersson på telefon 070-524 83 26 eller via mail: hans@novaindustri.se

Välkommen till ett spännande jobb!

Företagets annons: http://www.novaindustri.se/platschef-kiruna/