Arbetsledare i fält till vår verksamhet i Kiruna

Vi söker nu till vår verksamhet i Kiruna – En arbetsledare för anläggningsprojekt och fältarbeten. Vi söker dig som har en industriteknisk bakgrund och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har en för tjänsten relevant utbildning eller erfarenhet.

Som person är du en lagspelare som kan bidra till ett gott arbetsklimat. Att utveckla och stödja dina medarbetare är en självklarhet för dig, liksom ordning och reda för att skapa en säker och väl fungerande arbetsplats.

Som arbetsledare kommer du att leda det dagliga arbetet och samordna projekten, ha kund och leverantörskontakt. Även kalkyl och offertframtagning förekommer. Resultatansvar och uppföljning med personalen och ledning. Du kommer även att styra samordning av underentreprenörer och samarbetspartners.

Du ser det som en självklarhet att leverera god service till så väl kunder som kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänstgöringsgraden är 100%.

Ansökan

Vi arbetar för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande.

Ansökan skickas till info@novaindustri.se, märk ansökan med ”Arbetsledare Kiruna”.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kan du kontakta Hans Andersson på telefon 070-524 83 26 eller via mail: hans@novaindustri.se

Välkommen till ett spännande jobb!

Företagets annons: http://www.novaindustri.se/arbetsledare-kiruna/