BillerudKorsnäs Topp 10 bland Sveriges attraktivaste arbetsgivare

bk-top10-employer-wide.jpg

Den 10 april 2018 delades Randstad Award ut till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. För BillerudKorsnäs blev det ingen pallplats men företaget tog ett stort kliv och slutade på en niondeplats. Ett stort steg från att varit utanför topp 20 förra året.

- Det mycket glädjande att BillerudKorsnäs klättrar på flera nationella rankingar och undersökningar inom området 'attraktiv arbetsgivare'. Vi har gjort en gemensam ansträngning på flera av våra arbetsplatser runt om i världen som nu verkar bära frukt, säger Viktor Pettersson, Kommunikationsansvarig i Karlsborg. 

Utnämningen är grundad på ett representativt urval av respondenter i Sverige och deras preferenser. I undersökningen som utförs av Kantar TNS på uppdrag av Randstad djupintervjuas över 175 000 respondenter i 30 länder om sin inställning till landets 150 största arbetsgivare, sett till antalet anställda. I Sverige har över 5 000 respondenter intervjuats.

Här kan man läsa rapporten i sin helhet: https://www.randstad.se/employer-brand-center/randstad-employer-brand-research-2018/

För mer information, kontakta: 
Viktor Pettersson
viktor.pettersson@billerudkorsnas.com