BillerudKorsnäs bland de hållbaraste företagen i världen

Bild: Sabina Nilsson | Konkurrens. BillerudKorsnäs platschef Charlotta Engman och kommunikationsansvarig Viktor Pettersson.

Bild: Sabina Nilsson | Konkurrens. BillerudKorsnäs platschef Charlotta Engman och kommunikationsansvarig Viktor Pettersson.

Hej! Goda nyheter. BillerudKorsnäs blev nyligen utsedda till ett av de hållbaraste företagen i världen. Vi ligger nu i toppskiktet i Dow Jones Sustainability Europe Index som täcker de ledande och största europeiska företagen när det gäller hållbarhet. 

Tidigare år har vi legat bland de topp 20% hållbaraste företagen, men nu är vi alltså med bland de 10% hållbaraste företagen i världen vilket är superroligt. Kommentar från vår VD Per Lindberg: 

– Att inkluderas bland de mest hållbara företagen i världen är en stor ära för oss. Att bidra till en hållbar utveckling är och förblir själva utgångspunkten för vår långsiktiga strategi om lönsam tillväxt. Hållbarhet är därför en integrerad komponent i allt vi gör. I en bredare kontext innebär det att alltid sträva efter att ta hållbarhetsarbetet lite längre, utmana konventionella förpackningslösningar och arbetssätt, och på det sätt bidra positivt till en globalt hållbar framtid, säger Per Lindberg, vd och koncernchef, BillerudKorsnäs. 

LÄNK: http://www.kuriren.nu/na/billerudkorsnas-i-topp-i-varlden-i-hallbarhet-nm4636926.aspx

Hälsningar,
Viktor