Modulsystem utses till Årets företagare i Norrbotten

Kalixföretaget Modul utsågs under onsdag kväll till Årets företagare i Norrbotten. Utmärkelsen togs emot av grundare och ägare Kenneth Andersson och Jan-Olov Daniels.

Företaget Modulsystem i Kalix AB tog emot utmärkelsen under en middag med landshövding Sven-Erik Österberg vid landshövdingeresidenset i Luleå. De elva Norrbottensföretag som var nominerade deltog på middagen, samtliga var finalister eftersom de tidigare utsetts till årets företag på sina respektive hemorter. Modul utsågs exempelvis till årets företag på Företagargalan i Kalix tidigare under 2016.

Så här motiverade juryn sitt val:
"Årets Företagare i Norrbotten år 2016 sätter kunden i fokus och påvisar hög innovationsgrad. Med sitt sinne för små detaljer och kundens behov har företaget blivit bäst på lego. Företaget har idag en stabil plats på marknaden och är en god ambassadör för sin hemort. Genom uthållighet och fokus på tillväxt har man växt ur badrummet."

Jan-Olov och Kenneth reflekterar över sitt företagande och Kalix näringsliv i denna video.

Läs mer om Modulsystem i Kalix AB på deras webb: http://www.modulsystem.nu/