Back to All Events

Gomorron Kalix – Nyhetsmorgon för företagare

  • Röda kvarn 24 Köpmannagatan Kalix, Norrbottens län, 952 33 Sweden (map)

PROGRAM

Johan Hårdén, VD Allgon Johan Hårdén, uppvuxen i Töre, berättar om sin resa, skapandet av Allgongruppen och det senaste förvärvet av snabbväxande Kalixföretaget Satmission.

Åsa Andersson-Ulvede, Heart of Lapland Viktor Brännmark, Sebastian Jonsson, Nordic Lapland. De berättar om turismen som är en växande näring och vi får höra om isbrytarsatsningen och nya metoder för långsiktig framgång i vår region. 

Moderator är Reine Sundqvist. Vi bjuder på smörgås, kaffe och thé mellan 7:30-8:00. Anmälan senast 26/4 till birgitta@kalixforetagarna.se eller ring 070-559 0989.

Gomorron Kalix är en mötesplats för näringslivet, där vi tycker det är lika viktigt med mötet mellan människor, som att ta del av proffsiga och intressanta föredragshållare, både lokala och från andra orter. Här får företagare även en kort information av kommunalrådet, vad som är på gång i Kalix kommun. Gomorron Kalix är ett samarbete mellan Kalixföretagarna och Kalix kommun och hålls sista torsdagen i månaderna februari, mars, april, september och oktober.